CONTACT:

logo

AGENŢIA "NC TRAVEL"…….O AGENŢIE PENTRU FIECARE !


"NC TRAVEL" ESTE O AGENŢIE DE TURISM, CU O EXPERIENŢĂ DE PESTE 15 ANI.


CÄ‚LÄ‚TORIND CU "NC TRAVEL"  PUTEÅ¢I BENEFICIA DE URMÄ‚TOARELE AVANTAJE:
- CONSIILIEREA CU PROFESIONALISM PENTRU VACANÅ¢A DORITÄ‚
- RÄ‚SPUNS PROMPT LA SOLICITARILE DVS. PRIN EMAIL SAU TELEFONIC
 - CONFIRMAREA REZERVÄ‚RILOR ÃŽN CEL MULT 24 ORE
- PLATA ÃŽN RATE A SERVICIILOR CONTRACTATE PRIN: ORDIN DE PLATÄ‚, CARD BANCAR SAU DIRECT LA SEDIUL AGENÅ¢IEI
- GARANŢIA RESPECTĂRII SERVICIILOR CONTRACTATE, ACTIVITATEA AGENŢIEI NOASTRE BAZÂNDU-SE PE PARTENERIATE ÎNDELUNGATE, CU FURNIZORI DE SERVICII TURISTICE DIN ŢARĂ ŞI STRĂINĂTATE
- BONUSURI  PENTRU CLIENÅ¢II FIDELI


VÄ‚ AÅžTEPTÄ‚M SÄ‚ VÄ‚ CONVINGEÅ¢I DE PROFESIONALISMUL ÅžI  DEDICAÅ¢IA CU CARE TRATÄ‚M FIECARE SOLICITARE !

Program:


  • Luni-Vineri :09:00 - 18:00
  • Sambata    :10:00 - 13:00

Telefon: +40 268 406.535 ; +40 368 005.901

Fax: +40 268 406.534

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Adresa: Bulevardul 15 Noiembrie, Nr.50,  500096 - Brasov

si_mai_si

371-Egipt_-_colaj steve1

slogan_o_noua_atitudine2


bp_cristal2

bh_miraj


teztour

anat

anat

brevet_agentie

POLITA_AGENTIE

 

NOTA INFORMATIVA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. NIMPEX SRL., OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL NR:16904, cu sediul in BRASOV, BD 15 NOIEMBRIE NR 50, JUD BRASOV, reprezentata prin Chirilov Cristina Elena – Director General are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing direct.        

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare procesarii solicitarii Dumneavoastra. Refuzul dvs. determina imposibilitatea concretizarii serviciului solicitat.                          

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul agentiei SC NIMPEX  SRL, Bd 15 Noiembrie Nr 50, Brasov, tel. 0268406535, e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboÅ£i; aveÅ£i nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.