Charter Avion - Plaja la Marea Mediterana
 

 

De la  179 euro/pac

Plecari

- Miercuri –

In functie de data de plecare

 



Durata

 

 

8 zile/ 7 nopti

 



Plecari din

 

Bucuresti – miercuri incepand cu 16.04

Cluj-Napoca – miercuri incepand cu 04.06

Timisoara – miercuri incepand cu 11.06

 

Supliment plecari din tara

30 €/pers

 

 



Avans la inscriere

 


Minim 30%

 



Util si practic

 

 

 


Cea mai sudica dintre insulele Greciei, Creta se mandreste cu ape limpezi, plaje nisipoase si un soare darnic. Verile foarte lungi de aici garanteaza soare indiferent de perioada in care alegi sa iti petreci vacanta. Pe tarmul nordic abunda statiunile de vacanta si asezarile istorice. Capitala, Heraklion, este recunoscuta pentru Muzeul de Arheologie si ca punct de plecare pentru explorarea celui mai mare dintre palatele Cretei, Knossos.

image002

ZIUA 1  – Farmecul insulei

Intalnire la aeroport cu reprezentantul agenţiei pentru formalitaţile de check-in si imbarcare. Se ajunge in Creta, pe aeroportul din Heraklion în aproximativ o ora si jumatate, de unde se realizează transferul la hotel. Cazare la hotel in funcţie de varianta aleasă.

 

ZIUA 2 – 8 Propunem urmatoarele excursii opţionale:

PALATUL KNOSSOS

Excursie în care vei descoperi impresionanta civilizaţie Minoică. Vei face o incursiune în istorie vizitând ruinele Palatului Regelui Minos din Knossos. După amiaza se petrece în Heraklion, capitala Cretei, unde ai ocazia de a face shopping și de a vizita orașul. Imaginează-ti sa fii în Paris si să nu vizitezi Turnul Eiffel. Similar este să fii in Creta si să nu vizitezi Knossos. – 50 euro/pers

SANTORINI

Santorini, frumoasa insula din sudul arhipelagului, cunoscută datorită fenicienilor, a vulcanului care a erupt in secolul al XV lea i.Hr., cunoscută ca fiind ultimul loc in care a trăit Homer, este o excursie pe care nu trebuie să o pierzi. In Santorini se face turul insulei, oprind in orasele Oia si Fira, capitala insulei. 151 euro/pers

 

JEEP SAFARI

Plecarea din Hersonissos se face la aprox. la ora 9 dimineată, mergand spre satul Kastelli (cca.15 km), dupa care se face o oprire de cca. 30 minute pentru cafea sau snack (extra). De aici ne indreptăm spre intersectia cu Alkalokhory (cca. 5 km). Continuăm spre satul Avli (cca. 2 km), unde va incepe primul nostru safari (cca. 10 km -1 ora) până in satul Skinias. La ieșirea din sat vom  începe al doilea safari, străbătând niște chei. Dupa 20 km, oprire in satul Keratokampus pentru  barbeque si baie 2  ore.

Dupa 12 km de  drum asfaltat, in direcţia

 

satului Viannos, incepem al treilea safari spre satul Karavado (cca. 10 km). După o oprire de 30 minute ne întoarcem la hotel (cca 1 ora).

SPINALONGA BBQ

Dupa o plăcuta călătorie cu autocarul pana in satul de pescari Elounda, imbarcare într-o mini croazieră spre insula Spinalonga. Dovada ocupaţiei veneţiene o constituie fortăreaţa care imprejmuiește satul astăzi abandonat. Drumul continuă către insula Kolokytha, unde te vei desfăta in apele de cristal ale golfului Mirabello si poţi participa la un barbeque. Pe drumul de întoarcere vom face o scurtă pauză de cafea în faimosul oras Agios Nikolaos. – 55 euro/pers

SEARA CRETANĂ

Petrece o seară în stil cretan, în satul tradiţional Karouzanos, unde vei degusta specialitaţi din bucataria greceasă, iar vinul va fi la discreţie. Și pentru ca seara să fie completă, vei asista la un spectacol de muzică și dansuri grecești, pe care vei avea ocazia să le exersezi. 42 euro/pers

 

ZIUA 8 – Sfarșitul unui vis...

După micul dejun, transfer la aeroport, unde are loc imbarcarea. Sosire in ţară.

 

NU PIERDE IN CRETA:

- Vechile orașe Chania si Rethymnon, care și-au păstrat farmecul tradiţional.

- Knossos Palace, cel mai celebru dintre palatele minoice, construit in cca 1900 i.Hr.

- Grota Diktiana. Conform legendei, Rhea l-a născut pe Zeus in această grotă.

- Explorează Cheile Samariei, cel mai lung defileu din Europa si care oferă cel mai spectaculos peisaj din Creta.

- Testează-ţi abilitaţile intr-unul dintre variatele sporturi pe apă ale insulei: scuba-diving, water-skiing, banana rides etc.

- Comandă pește sau fructe de mare proaspete, simplu preparate la o tavernă de pe malul mării.

- Delectează-te cu loukoumades, desert întalnit numai in Creta.

- Gustă tsikoudhia, băutura alcoolică tare tradiţional cretană.

- Incearcă viaţa de noapte din Hersonissos, Malia, Agios Nikolaos, Elounda.

 

 

 Creta

HERSONISSOS

Locatie: pe coasta de nord a Cretei, la 25km vest de Heraklion, capitala insulei Hersonissos a fost odată un mic sat pescăresc; astăzi este cea mai populară destinaţie de vacanţa din Creta. Ai trei opţiuni de plajă și o varietate mare de sporturi de apă. Ţărmul lung al staţiunii este înţesat cu taverne, magazine de suveniruri, cafenele, baruri și discoteci. Hersonissos are de oferit câte ceva pentru orice dispoziţie și buget, de la familii la tineri petrecareţi.

AGIOS NIKOLAOS/ KALO CHORIO

Locaţie: pe coasta de nord-est a Cretei, 30 km est de Heraklion.

Una dintre cele mai plăcute staţiuni turistice din Creta, Aghios Nikolaos se bucură de o poziţie incântatoare în golful Mirabello. Orașul are în centru un mic port animat de yachturi si bărci, inconjurat de casuţe albe, străzi inguste, restaurante și cafenele fermecătoare. Cei interesaţi de shopping nu trebuie sa piardă zecile de magazine mici si luxoase cu bijuterii, ceramică, imbrăcăminte din piele și suveniruri. Agios Nikolaos este renumit pentru viaţa de noapte si nu duce lipsă de baruri și cluburi. Kalo Chorio este o staţiune mică, desfașurată pe un deal deasupra mării, cu vedere panoramică asupra fabulosului Golf Mirabello și o plajă premiată cu steag albastru pentru calitatea sa. Se află în imediata vecinătate a staţiunii Aghios Nikolaos, beneficiind astfel de toate atracţiile orașului. Kalo Chorio atrage în aceeași măsură cupluri romantice, familii și petrecăreţi care caută distracţia în Aghios Nikolaos.

 

ELOUNDA

Locaţie: pe coasta de nord-est a Cretei, 12km de Agios Nikolaos, 73km est de Heraklion.

Ȋn mitologia greacă locul în care s-a născut Zeus se află în imediata apropiere a Eloundei. Zeii continuă să zâmbeasca deasupra Golfului Mirabello, pe ţărmul căruia este localizată staţiunea, considerată una dintre cele mai luxoase destinaţii de pe Mediterană. Când te gandești la o vacanţă in Golful Mirabello, numele spune totul. Mirabello inseamnă “priveliște frumoasă”. Ridicându-se din mare, dealurile stâncoase oferă de sus o panoramă incredibilă. Staţiunea atrage in fiecare vară vizitatori din toate colţurile lumii și un număr considerabil de VIP-uri - politicieni, prinţi și celebrităţi în căutare de intimitate, lux și relaxare. Elounda se laudă cu hoteluri luxoase, restaurante sofisticate, cocktail-baruri, dar și cu cafenele și taverne prietenoase.

AGIA PELAGIA

Locaţie: pe coasta de nord a Cretei, 20 km vest de Heraklion.

Agia Pelagia este un exemplu perfect de frumuseţe naturală cretană și este aproape imposibil sa nu fii fermecat de acest loc. Staţiunea are unele dintre cele mai căutate plaje ale Cretei. Este protejată de vânturile puternice ale insulei, marea fiind intotdeauna calmă și extrem de limpede, ideală pentru familiile cu copii. Nu vei găsi in Agia Pelagia cluburi mari sau o viaţa de noapte intensă, ci o selecţie de baruri, cafenele și taverne tradiţionale amplasate de-a lungul ţărmurilor. Agia Pelagia este destinaţia perfectă pentru a te bucura de peisaje incredibile, odihnă și relaxare totala.

PLAJE CELEBRE - Creta are un peisaj de coastă spectaculos, care variază de la stânci abrupte care se pravălesc in mare, la fașii întinse de nisip fin.

Plaja Matala, 70 km vest de Heraklion se laudă cu nisip auriu și un trecut agitat. Ȋn pereţii abrupţi de gresie ce se apleacă asupra plajei au fost săpate morminte in perioada romană. Mai târziu acestea au fost transformate in grote locuibile de primii creștini si de mai recenţii hippies.

Exotica plajă Vϊ din Siteia se află in topul primelor 10 plaje din Grecia și este un paradis tropical încadrat de o pădure veche de palmieri, protejată de autoritaţile locale.

Paleohora, pe coasta de sud, este cea mai renumită plajă din Creta pentru activitaţile pe care le oferă. O plajă largă de nisip, nenumarate sporturi acvatice, o școală de windsurfing și posibilitatea de a observa delfini innotând in mare.

Ȋn Elounda și Aghios Nikolaos se găsesc plaje premiate cu steag albastru pentru puritatea apei, calitatea nisipului și facilitaţile excelente.

Plajele din Herssonisos si Malia sunt populare printre cei care doresc să asculte ultimele sound-uri în timp ce se bucura de soare și nisip. Aici, de-a lungul ţărmului sunt inșirate baruri, magazine, taverne.

 

Orar de zbor Aegean Airlines:

Bucuresti - miercuri

OTP-HER 11.00-12.45

HER-OTP 13.30-15.15

Orar de zbor Aegean Airlines:

Cluj

CLJ-HER 16:00-17:45

HER-CLJ 13.15-15.15

Orar de zbor Aegean Airlines:

Timisoara

TSR-HER 10:55-11:35

HER-TSR 08:30-10:15

 

*Orarele de zbor sunt informative si pot suferi modificari.

 

Servicii incluse

Bilet avion cursa charter;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare hotel;

Masa in functie de hotelul ales.

 

 

Tariful nu include


Taxe de aeroport– 95 €/ persoană;

Supliment plecare din Cluj, Timisoara – 30 €/pers

Asigurare medicala de calatorie si asigurarea storno;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programe optionale.

 

Bine de știut

 

 


Turiștii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore înainte de plecare.

Greutatea maximă admisă gratuit la bagajul de cală este de 20 kg. Transportul bagajelor care depașesc cantitatea admisă gratuit este supus unor tarife. Bagajul de mână nu poate depași 7 kg.

Nu trebuie sa introduceţi in bagajele dumneavoastră obiecte care ar putea pune in pericol siguranţa aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate înainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este dată de institutţile autorizate din Grecia.

Hotelurile mentionate pot fi înlocuite cu hoteluri similare fără a afecta tariful.

 

 

Formalitaţi

 

 


La frontieră  este obligatorie deţinerea unei carţi de identitate sau a unui pașaport valabil minim 6 luni.

Nu este obligatorie asigurarea medicală de călătorie, însa agenţia vă recomandă să aveti.

Pentru a putea ieși din ţară, copiii sub 18 ani trebuie sa îndeplinească urmatoarele condiţii: să călătorească cu cel puţin un adult insoţitor, sa deţină asupra lor acordul ambilor parinţi (sau al părintelui care nu-i insoţește) legalizat la notariat; adultul care ii insoţește, în cazul în care nu este unul dintre părinţi, trebuie sa aibă cazier judiciar pe care să il prezinte la frontieră. Mai multe informaţii pe www.politiadefrontiera.ro.

Clima

Creta are cele mai lungi veri din Grecia, începând mai devreme decât în alte locuri.

 

*Tarifele excusiilor optionale sunt informative,

HOTEL FLORAL 3*

- mic dejun-

REDUCERE

De pana la 20% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Hotel_Floral Hotel_Floral_2

Descriere: Hotelul este avantajos poziţionat in centrul staţiunii Hersonissos, în apropierea tavernelor, restaurantelor, magazinelor si barurilor si la câteva minute de mers de plajă.

Localizare hotel: Hotelul Floral este situat la 200 m de plajă, in centrul stațiunii Hersonissos si la  25 km de Heraklion, capitala insulei.

Facilităţile hotelului: In cadrul hotelului turiştii pot beneficia de o zonă de lounge, bar, recepţie şi terasă

Facilităţile camerei: Hotelul dispune de camere cu televizor cu satelit, telefon, frigider, balcon, grup sanitar propriu cu duş, aer condiţionat (contra cost ), seif (contra cost).

Servicii de masa: Tipul de masă oferit de către hotel este mic dejun ȋn sistem bufet suedez.

Activitati / Divertisment: Oaspeţii acestui hotel se pot bucura de numeroase sporturi nautice pe plajă iar ȋn interiorul hotelului de un salon TV.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 15% aplicată, până la 10.05

Locuri limitate

04.06, 11.06, 24.09

249 €

199 €

212 €

224 €

18.06

289 €

231 €

246 €

260 €

17.09

299 €

239 €

254 €

269 €

10.09

309 €

247 €

263 €

278 €

25.06, 03.09

329 €

263 €

280 €

296 €

02.07, 09.07, 16.07, 23.07, 27.08

349 €

279 €

297 €

314 €

30.07, 06.08, 13.08, 20.08

369 €

295 €

314

332 €

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana

5 €

Supliment SGL

80 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

MAISTRALI APARTMENTS

- self catering –

www.maistrali-stalis.gr

REDUCERE

De pana la 35% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

MAISTRALI_APARTMENTS MAISTRALI_APARTMENTS2

Localizare hotel: Hotelul este situat intr-un loc minunat si linistit, la doar 20 de metri de Stalis Bay si la 3 km de statiunile Hersonissos si Malia. Acesta este pozitionat intr-un loc ideal, foarte aproape de plaja, baruri si cluburi. Este locul ideal pentru petrecerea unei  vacante de neuitat.

Facilităţile hotelului: Clientii vor putea beneficia de facilitați de parcare si folosirea gratuita a piscinei de la hotelul alaturat.

Facilităţile camerei: Maistrali Apartaments are 12 apartamente. Toate apartamentele sunt mobilate simplu si dispun de facilitati precum: aer conditionat contra cost, radio, bucătărie cu frigider, baie cu uscător de par, terasa spațioasa. Cele mai multe au vedere către mare. Servicii de masa: Hotelul este self catering.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL/TPL/APP

Loc în  DBL/ TPL/APP cu

REDUCERE 40% aplicată, până la 31.03

Loc în  DBL/ TPL/APP cu

REDUCERE 30% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

16.04, 14.05, 21.05, 28.05, 04.06, 10.09, 17.09, 24.09

330 €

198 €

231 €

264 €

23.04, 30.04, 07.05

305 €

183 €

214 €

244 €

11.06, 18.06, 25.06, 02.07, 09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08, 03.09

365 €

219 €

256 €

292 €

Supliment SGL

60

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Primul si al 2-lea copil 2-13.99 ani platesc 140 € transportul + taxe aeroport

 

HOTEL PANORAMA VILLAGE 3*

-all inclusive –

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Panorama_Village Panorama_Village_2

Descriere: Inconjurat de verdeaţă si flori, într-o locaţie linistită, hotel Panorama oferă o perspectivă incredibilă asupra apelor azurii ale golfului Aghia Pelagia. Hotelul a fost complet renovat in 2008, înainte de inceperea sezonului de vară. Combinând peisajul montan cu vedere la mare care taie respiraţia, este ideal pentru familile si cuplurile romantice care indrăgesc o atmosferă linistită si relaxantă.

Localizare hotel: Hotelul Panorama este situat la 500 m de plaja cu nisip (Plaja Lygaria), oferind shuttle bus gratuit pana la plaja şi 50m de staţia de autobuz.

Facilităţile hotelului: Panorama dispune de receptie, restaurant, lounge, snack bar, salon TV biliard, tenis de masă, darts, piscină pentru copii, loc de joacă în aer liber.

Facilităţile camerei: Camerele hotelului dispun de televizor cu satelit, telefon, frigider, balcon sau terasă, grup sanitar propriu cu dus, aer condiţionat (inclus), seif (contra cost).

Servicii de masa: Hotelul ofera all inclusive in sistem bufet suedez

Piscină: La piscina hotelului exista pool bar iar sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite

Alte informatii: Multe magazine, baruri si taverne se gasesc la câteva minute de mers pe jos.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 05.05

Locuri limitate

04.06, 11.06, 18.06, 10.09, 17.09, 24.09

465 €

349 €

372 €

409 €

25.06, 02.07, 03.09

500 €

375 €

400 €

440 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08

530 €

398 €

424 €

466 €

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana

10  €

Supliment SGL

190 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2 -13.99 ani plateste numai 140 euro transportul + taxe aeroport

 

 

HOTEL MITSIS LAGUNA BEACH 5*

All inclusive

www.mitsishotels.com

REDUCERE

De pana la 15% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Mitsis_Laguna_Beach Mitsis_Laguna_Beach_2

A fost deschis in anul 2011, se afla chiar pe plaja. Este considerat unul dintre cele mai elegante hoteluri din Creta, ofera rafinament, liniste si calitate.

Localizare: Mitsis Laguna Resort & Spa este situat pe plaja din Chersonissos, aproape de Aquaworld Aquarium Hersonissos Creta Beach Park.

Facilitati hotel: 8 restaurante (1 restaurant principal si 7 restaurante cu specific – italian, asiatic, grecesc, mexican, italian), 1 bar principal, 2 baruri la piscina, 1 bar pe plaja, 1 theatre bar, centru spa cu talazoterapie, tratamente faciale si corporale, tratamente spa pentru cupluri, masaj, siatsu, centru fitness, coafor, hamam, centru fitness, 4 piscine, teren de tenis, mini fotbal, hidrobiciclete, canoe, volei pe plaja, polo, tenis de masa, biliard, darts, aerobic, tobogane cu apa, sala de bridge, windsurfing, sporturi nautice (contra cost). Pentru copii hotelul ofera piscina cu tobogane, loc de joaca, carusel, zoo (animale mici), mini disco, junior club, sala de jocuri pentru adolescenti, internet corner

Facilitati camera: Toate camerele sunt dotate cu bai cu cazi de baie si dusuri,  aer conditionat cu control individual, LCD TV-satelit cu canale internationale, balcon sau terasa, seif, acces la internet (prin cablu), mini bar, telefon cu linie directa in camera si baie.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL MV

Loc în DBL cu

REDUCERE 15% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 10% aplicată, până la 15.06

Locuri limitate

30.04 – Senior

395 €

07.05 - Senior

495 €

14.05

670 €

570 €

603 €

630 €

21.05

680 €

578 €

612 €

639 €

28.05, 24.09

695 €

591 €

626 €

653 €

04.06, 17.09

733 €

623 €

660 €

689 €

27.08, 03.09, 10.09

854 €

726 €

769 €

803 €

11.06, 18.06

881 €

749 €

793 €

828 €

25.06, 02.07

945 €

803 €

851 €

888 €

09.07

965 €

820 €

869 €

907 €

20.08

984 €

836 €

886 €

925 €

16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08

1058 €

899 €

952 €

995 €

Supliment SGL camera standard MV

340 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

27 €

Al doilea copil 2-12.99 are reducere din tariful de adult in DBL MV sau SV

95 €

Supliment camera SV/persoana

25 €

Supliment Family Bungalow/ persoana

200 €

Primul si al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT

Primul copil 2-12.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

Al 2-lea copil 2-12.99 ani in Bungalow SV/MV/Family plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

 

HOTEL MITSIS SERITA BEACH 5*

All inclusive

www.mitsishotels.com

REDUCERE

De pana la 28% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Mistis_Serita_Beach Mistis_Serita_Beach_2

Hotelul este dotat cu 441 de camere, toate decorate intr-un décor cald si mobilier din lemn. Ele ofera toate tipurile de confort ale unui complex de 5 stele, la plaja. Toate camerele standard oferă un design contemporan si confort, și au pardoseli cu gresie.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Anissaras la 3 km de Hersonissos si 22 aeroport chiar pe plaja.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant (specific international sau grecesc), tavern cu specific italian sau grecesc, disco, 2 terenuri de tenis, teren de baschet, tobogane cu apa pentru copii (sub supravegherea parintilor), ping pong, billiard, iar pentru pentru iubitorii de sporturi acvatice schi nautic, Jet Ski, barca Banana dar si centru de scufundari pentru cursuri pentru incepatori.

Facilitati camera: Toate camerele sunt dotate cu baie, mini bar, uscator de par, AC, TV prin satelit, radio, linie telefonica directa, balcon, seif, Wi-Fi (contra cost).

Welness & Spa: Hotelul utilizează echipament modern, de cea mai recentă tehnologie și programe personalizate pentru a asigura rezultate corecte. Doar închide ochii și relaxați-vă în mâinile noastre bine-instruite.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 30.04

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 15.06

Locuri limitate

16.04 - Paste

425

23.04, 30.04, 07.05 - Senior

395

14.05 - Senior

465

21.05

646 €

485 €

517 €

543 €

28.05, 24.09

690 €

518 €

552 €

580 €

17.09

725 €

544 €

580 €

609 €

04.06

745 €

559 €

596 €

626 €

11.06, 18.06, 25.06, 02.07, 10.09

775 €

581 €

620 €

651 €

03.09

850

638 €

680 €

714 €

27.08

890

668 €

712 €

748 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

930

698 €

744 €

781 €

Supliment SGL camera standard

185 €

Reducere cazare in TPL /fiecare persoana

17 €

Al doilea copil 2-12.99 are reducere din tariful de adult in DBL GV sau SV

95 €

Supliment camera SV/persoana

25 €

Supliment Family Bungalow/ persoana

70 €

Supliment Superior Bungalow SV/ persoana

25 €

Primul si al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT

Primul copil 2-12.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

Al 2-lea copil 2-12.99 ani in Bungalow Sup SV//Family plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

MITSIS RINELA BEACH RESORT & SPA 5*

All inclusive

www.mitsishotels.com

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Rinel_Beach Rinel_Beach_2

Localizare: Hotel Mitsis Rinela Beach este situat in Kokkini Hani pe plaja, la 15 km de centrul orasului Heraklion - Creta si la 13 km de aeroport.

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant (international si grecesc), taverna cu specific italian si grecesc, gelaterie, disco, piano bar, piscina cu sezlonguri si umbrele, bar la piscina.

Facilitati camera: Cele 420 spatii de cazare sunt situate in cladirea principala si in bungalow-uri. Camerele sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu cada, telefon, mini frigider, TV satelit, safe, balcon.

Activitati/Divertisment: Pentru petrecerea timpului liber, puteti opta pentru 2 terenuri de tenis, sporturi nautice, tenis de masa, camera de bridge, biliard. 

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 10.06

Locuri limitate

16.04 - Paste

425 €

23.04, 30.04, 07.05 - Senior

395 €

14.05

625 €

469 €

500 €

519 €

21.05

665 €

499 €

532 €

552 €

24.09

695 €

521 €

556 €

577 €

28.05, 04.06

724 €

543 €

579 €

601 €

17.09

745 €

559 €

596 €

618 €

11.06

765 €

574 €

612 €

635 €

18.06

785 €

589 €

628 €

652 €

10.09

795 €

596 €

636 €

660 €

25.06, 27.08, 03.09

850 €

638 €

680 €

706 €

02.07

870 €

653 €

696 €

722 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

958 €

719 €

766 €

795 €

Supliment SGL camera standard

195 €

Reducere cazare in TPL /fiecare persoana

17 €

Al doilea copil 2-12.99 are reducere din tariful de adult in DBL GV sau SV

100 €

Supliment camera SV/persoana

25 €

Supliment Family Bungalow/ persoana

70 €

Supliment Family Sharing Pool / persoana

135 €

Primul si al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT

Primul copil 2-12.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

Al 2-lea copil 2-12.99 ani in Family room GV si Sharing Pool plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

HOTEL MARI KRISTIN 3*

-Mic dejun  16.04-28.05 -

-Demipensiune-

www.marikristin.gr 

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

mari_kristin mari_kristin2

 

Intr-un cadru minunat , atmosfera de familie si servicii excelente,  puteti fi sigur de o sedere placuta  si de o vacanta de neuitat in Hersonissos. Va puteti bucura de mare, care se afla la doar 10 m fata de hotel, sau puteti savura o bautura racoritoare de la barul piscinei.

Localizare: Hotelul este situat la 400 m fata de centrul orasului Hersonissos, pe plaja. Hotelul are o pozitie ideala fiind foarte aproape de plaja, baruri si cluburi.

Facilitatile camerelor : Toate camerele standard sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV satelit, frigider, uscator de par, balcon, aer conditionat (la cerere).

Facilitatile hotelului : Hotelul pune la dispozitia turistilor o serie de facilitati precum restaurant, bar, camere pentru persoanele cu handicap, lift, seif, camera de bagaje, magazin, snack bar, spalatorie si curatatorie, schimb valutar, inchirieri biciclete, rent a car, fax, aer conditionat, piscina.

Mese: mic dejun si cină.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 30% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 30.05

Locuri limitate

16.04 – Paste

245 €

23.04, 30.04, 07.05, 14.05 - Senior

199 €

21.05 – Senior

245 €

28.05 – Senior

265 €

04.06, 24.09

425

298 €

340 €

374 €

17.09

439

307 €

351 €

386 €

11.06, 10.09

459

321 €

367 €

404 €

18.06, 25.06, 03.09

479

335 €

383 €

422 €

02.07, 09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08

499

349 €

399 €

439 €

Supliment SGL camera standard

160 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

10 €

Supliment vedere la mare/persoana/sejur

20 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

 

BLUE SEA VILLAGE RESORT  5*

- all inclusive -

www.aquisresorts.com

 

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Blue_Sea_Village Blue_Sea_village_2

Blue Sea Resort & Spa este un hotel recent renovat modern şi accesibil, confortabil şi surprinzător inspirat să depăsească asteptările tuturor turistilor.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea Stalida pe plaja. Plaja este un dintre cele mai bune fiind cu nisip fin.

Facilitătile camerelor: Camerele decorate modern si cu bun gust isi vor asigura o sedere confortabilă si placută. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit cu canale de muzică, baie cu cadă sau duş, telefon, mini-frigider, uscător de păr, serviciu de spălătorie, seif,  telefon in baie.

Facilitătile hotelului: Hotelul vă pune la dispozitie acces la internet în întregul hotel gratuit, casă de schimb valutar, spălătorie, serviciu de trezire, cameră de bagaje, prosoape pentru piscină (se solicită depozit), taxi, doctor la cerere, centru de închirieri auto, fax, discotecă deschisă ocazional, bar, centru de înfrumusetare, coafor, programe de animaţie, facilităti pentru persoanele cu dizabilitati, sală de conferinte. Hotelul mai oferă un restaurant pe bază all-inclusive, restaurant à la carte cu specific mediteranean, posibilitate de meniu vegetarian, meniu pentru copii, cafenea. La cerere serviciu de baby-sitting.

Sport si agrement: biliard, tenis de masă, sporturi nautice, centru spa cu sauna, jacuzzi, camere de masaj, sala de fitness, baie de aburi.

Piscina: Hotelul dispune de piscină interioară si exterioară cu pool-bar. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite la piscină.

Facilităsi pentru copii: Cei mici vor avea la dispozitie piscină exterioară, mini-club pentru copii cu vârsta între 4 si 12 ani, club pentru tineri cu vârsta între 13 si 18 de ani, loc de joacă.

Plaja: sezlongurile si umbrelutele la plajă sunt cu plată.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 15.05

Locuri limitate

30.04, 07.05, 14.05 - Senior

426 €

21.05, 28.05 - Senior

479 €

24.09

638

479 €

510 €

542 €

04.06, 17.09

709

531 €

567 €

602 €

11.06, 18.06, 10.09

800

600 €

640 €

680 €

25.06, 02.07, 27.08, 03.09

820

615 €

656 €

697 €

09.07, 20.08

900

675 €

720 €

765 €

16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08

930

698 €

744 €

791 €

Supliment SGL camera standard

420 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

280 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

30 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

 

MIRAMARE RESORT 4*+

- all inclusive -

www.miramarecrete.gr

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Miramare_resort Miramare_resort_2

Miramare este un hotel atractiv, un complex cu bungalouri şi vile de lux in partea de Est a Cretei. Este situat într-o locaţie superbă si linistită aproape de malul mării, cu o vedere uluitoare a orasului pitoresc Agios Nikolaos si Golful Mirabello, între două plaje pe deplin organizate. 

Locaţie: situat  la caţiva  pasi de orasul cosmopolit  din Agios Nikolaos, la doar o  oră distanţă de Aeroportul International Heraklion  si la o distanţa scurtă de toate atracţiile importante din Creta de Est.

Facilitaţile hotelului: Clienţii hotelului au la dispoziţie recepţie 24h, sală TV, doctor la cerere, parcare, rent a car, centru de afaceri, exchange, discotecă, minimarket, restaurant, restaurant a la carte, piscină interioară, 4 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, teren de joacă pentru copii, mini club,  sală de fitness, saună, jacuzzi, teren de tenis, biliard, mini golf, mini fotbal, volei pe plajă,  baby cot.

Facilitaţile camerelor: Toate camerele au balcon, sunt echipate cu aer condiţionat, telefon cu linie directă, televiziune prin satelit cu o gamă largă de canale, frigider si seif (contra cost), baie proprie cu accesorii, cadă sau dus si uscător de păr. Facilităţi pentru copii: piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, cât si program zilnic de animaţie.  Activitaţi: fitness, tenis si biliard (contra cost), tenis de masa. Mese: Sistem All inclusive: mese si băuturi pe toată durata zilei conform programului hotelului. Piscină: sezlonguri si umbrele gratuite, pool bar. Plaja este publică. Şezlongurile si umbrelele sunt cu plată.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 20.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 10.05

Locuri limitate

23.04, 30.04, 14.05, 21.05, 28.05

485 €

364 €

388 €

422 €

07.05

419 €

314 €

335 €

365 €

04.06

559 €

419 €

447 €

486 €

17.09, 24.09

599 €

449 €

479 €

521 €

11.06, 10.09

619 €

464 €

495 €

539 €

18.06, 25.06, 02.07, 27.08, 03.09

657 €

493 €

526 €

572 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

685 €

514 €

548 €

596 €

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana

25 €

Supliment SGL

300 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

190 €

Supliment camere vedere la mare/persoana

50 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 euro transportul + taxe aeroport.

 

 

HOTEL AQUIS BELLA BEACH 5*

-all inclusive–

www.aquisresorts.com

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Aquis_Bella_Beach Aquis_Bella_Beach2

Complexul Aquis Bella Beach este situat pe plajă, la 25 km distantă de aeroport.

Localizare: Hotelul este situat în statiunea Anissaras, pe plaja.

Facilităti hotel: Hotelul pune la dispozitia turistilor salon tv, masă bridge, internet wireless gratuit in incinta hotelului, lobby, 2 săli conferinte (max 500 pers), 2 restaurante, 3 baruri, piscină exterioară cu apa dulce, piscină interioară cu apa dulce, sezlonguri si umbrele la piscina si pe plajă, prosoape de plajă (gratuit), Welness SPA (contra cost) programe de animatie, mini club, piscină si loc de joacă pt copiii, 2 terenuri tenis, tenis de masă, volei, biliard (contra cost), sală fitness, sala jocuri electronice (contra cost).

Facilităti camere: Camerele au baie cu dus sau cada, aer conditionat, uscător de păr, tv, telefon, minifrigider, A/C, seif (contra cost), radio, tv sat, Wi-Fi gratuit, DVD player, balcon sau terasă.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 30% aplicată, până la 28.02

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

30.04, 07.05, 14.05, 21.05 – Senior

425  €

28.05

640 €

448 €

480 €

512 €

17.09, 24.09

713 €

499 €

535 €

570 €

10.09

780 €

546 €

585 €

624 €

04.06

795 €

557 €

596 €

636 €

11.06

815 €

571 €

611 €

652 €

18.06

840 €

588 €

630 €

672 €

25.06, 02.07, 27.08, 03.09

855 €

599 €

641 €

684 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

927 €

649 €

695 €

742 €

Supliment SGL camera standard

390 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

250 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

25 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-11.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

HORIZON BEACH HOTEL 3*

-all inclusive -

www.horizonbeachstalis.com

REDUCERE

De pana la  25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Horizon_beach Horizon_beach_2

Localizare hotel: Hotelul este situat la mare, la 350 m distanţă de plajă, la 1km de centrul oraşului Stalida, între Hersonissos (3 km) si Malia (5 km). Ambele oraşe sunt renumite pentru viaţa de noapte.              

Facilităţile hotelului: Horizon Beach ofera piscină pentru copii, loc de joacă în aer liber, restaurant, pool bar, recepţie, salon, TV lounge

Facilităţile camerei: Camerele sunt situate in corpul renovat al hotelului si sunt dotate cu televizor cu satelit, telefon, frigider, balcon sau terasă, grup sanitar propriu cu dus, aer condiţionat, seif (contra cost).

Servicii de masa: Masa este in sistem all inclusive, bufet suedez

Activitati / Divertisment: Oaspeţii hotelului se pot bucura de un joc de biliard, tenis de masă , darts

Plajă şi piscină: Atât la piscină cât şi la plajă oaspeţii se pot bucura de sezlonguri si umbrele şi se pot racori la pool bar-ul de la piscină.

Alte informatii: Staţia de autobuz către Malia sau Hersonissos este la 150m.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

16.04 - Paste

465 €

349 €

372 €

395 €

23.04, 30.04, 07.05, 14.05, 21.05 - Senior

399 €

299 €

319 €

339 €

28.05

434 €

326 €

347 €

369 €

04.06, 24.09

465 €

349 €

372 €

395 €

11.06, 17.09

495 €

371 €

396 €

421 €

18.06, 10.09

530 €

398 €

424 €

451 €

25.06

570 €

428 €

456 €

485 €

02.07, 09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08, 03.09

585 €

439 €

468 €

497 €

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana

15 €

Supliment SGL

230 €

Supliment camera cu vedere la mare de persoana/sejur

20 €

Supliment camera family persoana/sejur

130 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

Al doilea copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport in camera Family

 

 

HOTEL GRAND HOLIDAY RESORT 4*

All inclusive

www.grandhotel.gr  

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Grand_Holiday_Resort Grand_Holiday_Resort_2

Localizare hotel: Grand Hotel este situat la 25 km est de Aeroportul Internaţional din Heraklion şi la 2.5 km de Hersonissos, pe coasta de nord a Insulei Creta, la 300 m de plajă.

Facilităţile hotelului: Hotelul oferă facilităţi precum TV corner, magazin de bijuterii, mini-market, camera de bridge, rent-a-car, internet wi-fi, biserică ortodoxă, parcare, serviciu de spălătorie, centru welness, 4 piscine, sală de jocuri, restaurant principal, restaurant a-la-carte, pizzerie, lobby bar, bar de vinuri, bar la piscina, bar pentru copii.

Facilităţile camerei: Hotelul dispune mai multe tipuri de camere cu facilităţi precum:

Standard Bungalow: un living/dormit  or şi o baie de 27 m2 cu aer condiționat, telefon cu linie directă, frigider, TV prin satelit, uscător de păr şi seif.
Superior Bungalow: un living/dormitor şi o baie de 30 m2, mobilată elegant cu aer condiţionat, telefon cu linie directă, frigider, TV prin satelit, uscător de păr, kit pentru baie, seif şi acces la internet.

Activitati / Divertisment: Grand Hotel vă invită să vă bucuraţi de activităţi ȋn aer liber precum tenis de câmp, volei pe plajă, mini-fotbal, tenis de masă, biliard şi șah.

Plajă şi piscină: Hotelul pune la dispoziţia oaspeţilor săi o piscină principală, o piscină de relaxare, o piscină pentru copii dar şi pentru bebeluşi şi o piscină interioară ȋncălzită

Alte informații: Staţia de autobuz se află la 30 m de hotel. La restaurante este necesar codul de ţinută.

 

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 28.02

Loc în DBL cu

REDUCERE 20% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

30.04, 07.05, 14.05 – Senior

425 €

21.05 – Senior

435 €

28.05 - Senior

455 €

04.06, 24.09

665 €

499 €

532 €

565 €

11.06, 18.06, 25.06, 17.09

705 €

529

564

599

03.09, 10.09

745 €

559

596

633

02.07, 09.07,

749 €

562

599

637

16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08

785 €

589

628

667

Supliment SGL camera standard

350 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

25 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-13.99 ani platesc 140 € transportul + taxe aeroport

 

 

 

HOTEL ASTIR BEACH 4*

-demipensiune-

www.astirbeach.gr

 

REDUCERE

De pana la 25% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Astir_beach  Astir_beach2

 

Localizare: Hotelul este situat pe plaja, in frumoasa statiune Gouves, la numai 18 km est de orasul Heraklion si de statiunile pline de viata Herssonisos (10 km) si Malia (16 km). În imediata apropiere a hotelului sunt multe baruri, taverne, supermarketuri şi magazine.La numai 500 m distanţă de hotel se afla o statia de autobuz.

Facilităţile foarte bune, ospitalitatea, atmosfera prietenoasă şi serviciile excelente fac din Astir Beach un loc perfect pentru distractie si relaxare.

Facilitatile camerelor: Hotelul oferă 164 camere moderne şi confortabile, dotate cu baie proprie cu cada de baie sau duş, telefon cu linie directa, conexiune la internet, aer-conditionat, mini-frigider, tv, uscator de par, seif si balcon sau terasa.

Facilitatile hotelului: Hotelul dispune de facilitati de calitate precum: restaurant spaţioas şi confortabil,  bar interior, lounge - TV, masa de biliard ,sală de conferinţe pentru aproximativ 45 de persoane, snack-bar şi un mini market. Pentru cei care iubesc sportul vor avea la dispozitie un mini golf, tenis de masa, volei si badminton.

Hotelul oferă program de animaţie în timpul zilei şi seara (incepand cu mijlocul lunii mai până la sfârşitul lunii septembrie), cu spectacole de muzică şi folclor. Pentru cei mici hotelul ofera programe de animatie, loc de joaca special amenajat.

Piscina: Hotelul dispune de  o piscină cu apa dulce cu o sectiune pentru copii si bar la piscină.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în  DBL GV cu REDUCERE 25% aplicată, până la 25.03

Loc în  DBL GV cu REDUCERE 20% aplicată, până 30.04

Locuri limitate

30.04 - Senior

299 €

07.05 – Senior

314 €

14.05, 21.05 – Senior

329 €

28.05 – Senior

344 €

24.09

439

329 €

351 €

378 €

17.09

489

367 €

391 €

421 €

04.06, 11.06, 18.06

499

374 €

399 €

429 €

10.09

519

389 €

415 €

446 €

25.06, 02.07,03.09

529

397 €

423 €

455 €

27.08

549

412 €

439 €

472 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

580

435 €

464 €

499 €

Supliment SGL camera standard

220 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

150 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

20 €

Supliment vedere la mare/persoana/sejur

20 €

Supliment AI/persoana/sejur

80 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Primul si al 2-lea copil 2-11.99 ani platesc 140 € transportul + taxe aeroport

 

THE VILLAGE RESORT AQUAPARK 4*

- all inclusive –

www.marebluehotels.gr

REDUCERE

De pana la 15% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

The_village_Resort_Aquapark_4 The_village_Resort_Aquapark_4_2

Locaţie: este situat în Hersonissos, destinaţie turistică tradiţională în Creta. Este aproape de satul de pescari Hersonissos și se află la 24 km  de Aeroportul International Heraklion. Hotelul face parte din Lanţul Mareblue și are 275 de camere.

Facilitaţi hotel: Camerele sunt grupate in vile cu design tradiţional grecesc și care sunt înconjurate de grădini frumos amenajate. Ȋn cladirea principală oaspeţii vor găsi recepţie, bar principal, lobby și restaurant. Un minimarket, o discotecă și un teatru in aer liber, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, fitness, centru spa, acces internet,  sunt,  de asemenea, la dispoziţia clienţilor.

Facilitaţi camere:  Toate camerele sunt mobilate în stil modern și confortabil și sunt dotate cu  baie proprie cu  cadă sau duș, uscător de păr,  linie telefonică directă,  TV prin satelit. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, seif, frigider și facilităti de ceai și cafea.

Facilitaţi pentru copii: piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii.

Alte activităţi: sală fitness, saună (contra cost), biliard / snooker (contra cost), tenis, baschet.

Mese: Sistem All inclusive: mese si băuturi pe toată durata zilei conform programului hotelului.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc in DBL

Loc în DBL cu

REDUCERE 15% aplicată, până la 31.03

Loc în DBL cu

REDUCERE 10% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

16.04 - Paste

460 €

391

414

437

23.04, 30.04, 07.05 - Senior

410 €

349

369

390

14.05, 21.05

460 €

391 €

414 €

437 €

28.05

495 €

421 €

446 €

470 €

04.06, 11.06, 17.09, 24.09

582 €

495 €

524 €

553 €

18.06, 10.09

610 €

519 €

549 €

580 €

25.06, 02.07, 09.07, 03.09

658 €

559 €

592 €

625 €

16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08, 27.08

705 €

599 €

635 €

670 €

Reducere cazare in TPL/fiecare persoana

25 €

Supliment SGL

320 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

220 €

Supliment cazare în Family Room

60 €/persoană/sejur;

Primul și al doilea copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plătește 140 € transportul + taxe de aeroport;

Al doilea copil 2-13.99 ani plătește 140 € transportul + taxe de aeroport cu cazare în Family Room.

 

 

 

HOTEL ALDEMAR KNOSSOS ROYAL 5*

- Demipensiune -

 

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Aldemar_Knossos_Royal Aldemar_Knossos_Royal_2

Scăldat in razele calde ale soarelui şi valurile blande ale mării, avand acces facil către plaje spectaculoase, Aldemar Knossos Royal este locul ideal pentru a petrece o vacanţă de vis in Creta.

Localizare: Aldemar Knossos Royal se află in nordul insulei Creta, pe malul mării, in Anissaras-Hersonissos, la cca 25 km de aeroportul Heraklion.

Facilităţi hotel: Acest resort de lux cu o arhitectură specific minoică pune la dispoziţia oaspeţilor săi numeroase facilităţi. Dintre acestea amintim: restaurant principal, restaurante cu specific, bar principal, bar la piscină, teren de tenis, tenis de masă, centru fitness, mini golf, sală de jocuri, sală de bridge, Bingo, saună, mai multe piscine exterioare, o piscină interioară incălzită, toboggan de apă, piscine pentru copii, loc de joacă pentru copii cu diverse activităţi pentru cei mici, mini club, plajă cu salvamar; se organizează seri tematice: egeeana, grecească, italiană, seara homarului.

Facilităţi camere: Camerele sunt moderne, frumos mobilate şi sunt dotate cu: baie proprie cu cadă, uscător de păr, TV satelit, telefon, acces internet, seif, balcon sau terasă, aer condiţionat.

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în  DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 15.03

Loc în  DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până 31.05

Locuri limitate

30.04, 07.05

596

417 €

477 €

507 €

14.05

630

441 €

504 €

536 €

21.05

715

501 €

572 €

608 €

24.09

735

515 €

588 €

625 €

28.05

751

526 €

601 €

638 €

04.06, 11.06, 10.09, 17.09

779

545 €

623 €

662 €

18.06, 25.06, 02.07, 27.08, 03.09

799

559 €

639 €

679 €

09.07

839

587 €

671 €

713 €

20.08

899

629 €

719 €

764 €

16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08

939

657 €

751 €

798 €

Supliment SGL camera standard

510 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

360 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

20 €

Supliment AI/pers/zi obligatoriu

15 €

Un copil 2-13.99 ani in DBL

245 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

 

 

HOTEL ALBATROS 4*

-demipensiune-

www.albatros.gr

 

REDUCERE

De pana la 20% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Albatros Albatros_2

Locatie: Hotelul este situat în Hersonissos, la 25 km de Heraklion, un loc ce atrage anual mii de turisti, la doar 30 m de una dintre cele mai frumoase plaje din Creta. Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 350 metri de hotel.

Facilităţi hotel: 2 restaurante, bar, bar la piscină, 2 piscine, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, fitness, centru spa, acces internet, parcare subterană, club pentru copii, internet corner, precum si facilităţi wireless în fiecare cameră, sală de conferinţă cu o capacitate de 170 persoane, mini-market, magazin de bijuterii, servicii medicale, salon de înfrumuseţare.

Facilitaţi camere: Camerele hotelului sunt recent renovate si decorate cu bun gust având în dotare: baie proprie, balcon sau terasă, frigider, aer-condiţionat (inclus),  telefon direct, acces internet (contra-cost, 3 euro pe oră), TV-satelit, uscător de păr, room service (contra cost), seif.

Activităţi: In apropierea resortulului se află câteva parcuri acvatice (Star Beach, Aqua Plus, Water City), 2 cluburi de diving, teren de volei, bowling, mountain bike, carting, bungee jumping.

Plaja este publică. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plată.

Mese: mic dejun si cină bufet.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL

Loc în  DBL cu REDUCERE 20% aplicată, până la 31.03

Loc în  DBL cu REDUCERE 17% aplicată, până 30.04

Locuri limitate

30.04

426

341 €

354 €

375 €

07.05, 14.05, 21.05

452

362 €

375 €

398 €

28.05

468

374 €

388 €

412 €

04.06, 24.09

499

399 €

414 €

439 €

17.09

519

415 €

431 €

457 €

11.06, 18.06

539

431 €

447 €

474 €

10.09

549

439 €

456 €

483 €

25.06

559

447 €

464 €

492 €

27.08, 03.09

569

455 €

472 €

501 €

02.07, 20.08

580

464 €

481 €

510 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08

600

480 €

498 €

528 €

Supliment SGL camera standard

240 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

20 €

Reducere al 2-lea copil 2-11.99 ani cazare in camera DBL cu pat suplimentar

(numai in camera Superior)

70 €

Supliment camera Superior/persoana

80 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

 

HOTEL BLUE MARINE 5*

- all inclusive -

www.bluemarinehotel.gr

 

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Oferta limitata pana la epuizarea locurilor

Blue_Marine Blue_Marine2

Locatia: Hotelul este situat in Amoudara, pe plaja la 7 km distanta de pitorescul port Agios Nikolaos si 70 km distanta de Heraklion.

Facilitati camere: Toate camerele sunt decorate modern si  dispun si de grup sanitar propriu, frigider, aer conditionat, telefon, TV satelit, minibar, uscator de par, acces internet, telefon, minibar.

Activitati: centru de talasoterapie,  masaj,  jacuzzi, sauna, baie turceasca,  hammam, teren de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, sala de gimnastica, sala de jocuri, miniclub.

Piscina: 1 piscina in aer liber, o piscina acoperita, sezloguri la piscina, pool bar.

Divertisment: salon TV, sala de jocuri.

Pentru familii: piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii.

Alte facilitati: 2 restaurante, restaurant a la carte, sala de conferinte, bar.

 

Plecari

STANDARD

EARLY BOOKING

EARLY BOOKING

OFERTA SPECIALA

Loc în DBL GV

Loc în DBL cu

REDUCERE 30% aplicată, până la 28.02

Loc în DBL cu

REDUCERE 25% aplicată, până la 31.05

Locuri limitate

17.09, 24.09

713 €

499 €

535 €

570 €

10.09

780 €

546 €

585 €

624 €

04.06

795 €

557 €

596 €

636 €

11.06

815 €

571 €

611 €

652 €

18.06

840 €

588 €

630 €

672 €

25.06, 02.07, 27.08, 03.09

855 €

599 €

641 €

684 €

09.07, 16.07, 23.07, 30.07, 06.08, 13.08, 20.08

927 €

649 €

695 €

742 €

Supliment SGL camera standard

390 €

Supliment SGL camera standard plecari aprilie-mai

250 €

Reducere cazare in TPL standard/fiecare persoana

25 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT

Un copil 2-11.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

 

Program transferuri :

 

Aeroport

Transfer din orasele:

Tarif:

CLUJ

Sibiu

9 €/sens/pers

Alba Iulia

Turda

Tg Mures

Bistrita

Satu Mare

Baia Mare

Deva

BACAU

Iasi

Gratuit

Suceva

Piatra Neamt

Focsani

TIMISOARA

Arad

5 €/sens/pers

Oradea

9 €/sens/pers

BUCURESTI

Incepand cu 04.06

Brasov

12 €/sens/pers

Ploiesti

7 €/sens/pers

Constanta

12 €/sens/pers

Craiova

12 €/sens/pers

Ramnicu Valcea

7 €/sens/pers

Pitesti

7 €/sens/pers

Galati

12 €/sens/pers

Braila

12 €/sens/pers

Buzau

7 €/sens/pers

Nota : * transferurile sunt valabile pentru minim 4 persoane si se confirma in limita locurilor disponibile.

 

Prezentul program este parte integrantă a contractului de prestări servicii. 

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.