Corfu - farmecul Lagunei Albastre

image007

ZIUA 1  – Farmecul insulei

Întalnire la aeroport cu reprezentantul agenției pentru imbarcare pe cursa charter București -Corfu. Ajungem în Corfu în aproximativ 1ora și 45 de minute, unde se realizează transferul aeroport - hotel.

ZIUA 2 – 8  Vă propunem să participați la urmatoarele excursii optionale:

* Marele tur al insulei Corfu - excursie organizată pentru a putea descoperi cele mai interesante atracții naturale și istorice ale insulei. Se vizitează Achillion - palatul construit de imparateasa Elisabeta a Austriei, apoi continuăm cu Paleokastritsa și Sidari, un mic orașel aglomerat din nordul insulei unde veți descoperi “Canal d’Amour” și vă veți delecta cu frumusețile plajelor locale

* Kanoni –Kalypso – Corfu – Glyfada  - Excursia incepe cu vizitarea mănăstirii Valcherna construită în secolul al 13-lea, unul din simbolurile insulei, continuăm cu peninsula Kanoni de unde avem o  panorama superbă asupra insulei Pontikonissi. Ne vom continua croaziera de-a lungul coastei descoperind Calypso Star, Insula Vidos cu flora și fauna aparte, orașul Corfu și superba plajă din Glyfada.

image009

 

 

* Paxi – Antipaxi - Paxi și Anti Paxi sunt doua insule vecine, în Marea Ionică, la o distanță de 14 km de Corfu și respectiv 20 de km de continent. Paxi seamănă cu  o uriașă gradină plutitoare, acoperită cu flori de câmp și maslini verzi-argintii, plantații de venețieni cu peste 300 de ani in urmă.

 

* Laguna albastră și țărmul grecesc - După doar 25 de minute de navigare descoperim peștera Mourtos, unde s-a ascuns flota grecească în timpul celui de-al doilea razboi mondial. A doua noastră oprire va fi în minunatul golf unde s-a turnat filmul “Laguna Albastra” unde avem ocazia sa inotăm în apele exotice. Ultima oprire va fi în satul pescaresc Sivota.

 

* Seara greceasca - Va invitam sa participati la un program artistic traditional grecesc, unde veti putea savura mancarurile si bauturile specifice acestei tari si mai mult decat atat veti putea invata cativa pasi din dansurile traditionale: sirtaki si zorba.

 

*Aqualand - Ia-ti familia si prietenii si vino in lumea jocurilor acvatice de la Aqualand, unul din cele mai mari parcuri acvatice din sud-estul Europei unde veti fi intampinati de o multime de tobogane de diferite grade de dificultate, piscine, baruri  si o multime de alte surprize.

ZIUA 8 – Sfarsitul unui vis...

În cursul dimineții se realizează transferul la aeroport, unde are loc îmbarcarea. Sosim în București pe aeroportul Otopeni.

 

 

 

image011

Insula care a vrajit poeti si regi. Portul care a legat Rasaritul de apus. Locul unde a poposit Ulise, maretul erou al lui Homer, taramul ales de Poseidon pentru a-si trai dragostea cu Amfitriti, ramane acelasi incantator loc care pana in zilele noastre, gazduieste si incanta vizitatorii  contemporani: plin de frumusete, romantic, natural, incarcat de istorie, dar mai presus de toate imprevizibil, Corfu continua si astazi sa-si vrajeasca vizitatorul.

Corfu este insula padurilor si muntilor, cu sate cu case albe, ascunse in vai, stranduri cu nisip si cu locuitorii vestiti pentru ospitalitatea lor. Insula  dispune de toate trasaturile necesare pentru o vacanta perfecta, imbinand stilul grecesc cu cel italian.

Insula Corfu este renumita pentru plantatiile sale de maslini, vita de vie, cereale si produse de apicultura.

Gastronomia insulei a fost influentata de civilizatiile care au ocupat candva acest teritoriu: sicilieni, venetieni, francezi, englezi. Turistii vor descoperi specialitatile corfiote in multiplele taverne si restaurante care ii asteapta: pastitsadouna din cele mai cautate specialitati de pe insula derivata din bucataria venetiana. Are la baza carne de vita gatita in sos de tomate si servita cu spaghete; sofritode origine franco–venetiana si contine carne de vita inabusita in sos alb. Se serveste deobicei duminica; koum kouat – este un lichior foarte tare fabricat din fructul Koumquat, fruct care exista doar in Corfu.

 

 

Statiunea Agios Gordis este situata in Sud-Vestul insulei Corfu la 15 km distanta de capitala Kerkyra. Aceasta se desfasoara intr-un mic golf la Marea Ionica intinzandu-se de-a lungul unei plaje lungi cu nisip fin si auriu, poate cea mai buna plaja din insula, plaja care se preteaza tuturor tipurilor de sporturi nautice. O mare superba si un peisaj spectaculos va vor invita la plaja, la baie si la sporturi nautice.

Zona este indeosebi montana, bogata in vegetatie mediteraneana, ceea ce confera aerului o puritate aparte. Viata de noapte si shopping-ul sunt bine reprezentate in Agios Gordis, astfel tavernele, restaurantele si magazinele de suveniruri va asteapta sa le vizitati.

Paleokastritsa Pe o insula renumita pentru peisajul extraordinar, Paleokastritsa sta neconcurata ca cea mai impresionanta locatie din Corfu. Sase golfuri fermecatoare inconjoara un promontoriu impadurit la Paleokastritsa. Statiunea ofera trei plaje, iar apele sale limpezi sunt ideale pentru practicarea snorkelingului si scufundarilor, precum si a multor altor sporturi acvatice. Poti inchiria o barca si explora grotele si plajele izolate din apropiere. Dealurile care se ridica deasupra statiunii ofera o panorama incredibila asupra zonei, iar poteci de munte duc la fortareata Angelokastro din sec. XIII si manastirea Paleokastritsa. Inainte de dezvoltarea intensa a turismului in aceasta zona, Paleokastritsa era locul preferat al tuturor vedetelor de la Hollywood si vizitata de politicieni si oameni de afaceri renumiti, din intreaga lume. Plajele din aceasta statiune sunt diversificate, cu nisip, dar si cu pietricele, iar imbaiatul este in siguranta pentru copii. Tot aici se pot practica majoritatea sporturilor acvatice preferate de turisti.

Agios Ioannis - Relaxare, privelisti minunate, sporturi acvatice.

Statiunea se afla pe coasta de est, oferind privelisti minunate asupra tarmului grecesc. In coltul acesta din Corfu intalnesti la tot pasul taverne, magazine cu suveniruri. Plaja este intinsa, cu pietricele, iar zona este renumita pentru practicarea sporturilor acvatice. Statiunea este recomandata celor dornici de relaxare si  liniste.

Dassia

Statiunea se intinde pe coasta de est a insulei, la 14 km nord de Corfu Town, in fata marii, avand pe fundal dealuri acoperite cu livezi de maslini si pini.Orasul s-a transformat treptat intr-una dintre cele mai cautate statiuni din Corfu.

Este o locatie animata si activa de dimineata devreme pana noaptea tarziu.

 

Servicii incluse

Bilet avion cursa charter;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

7 nopti cazare hotel;

Masa in functie de hotelul ales

Asistenta turistica pe perioada sejurului;

 



Pretul nu include

 

Taxe de aeroport –95 €/pers

Asigurare medicala de calatorie;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe si cheltuieli personale;

Programe optionale;



Bine de stiut

 

Turistii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore inainte de plecare.

Fiecare pasager are dreptul la maxim doua bagaje de cala cu o greutate totala de pana la 20 Kg si la un singur bagaj de mana care nu poate depasi 7 Kg. Nu trebuie sa introduceti in bagajele dumneavoastra obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.

Orarul de zbor se poate modifica, astfel, el va fi comunicat cu exactitate inainte de plecare.

Clasificarea hotelurilor este data de autoritatile in domeniu din respectiva tara.

Hotelurile mentionate pot fi inlocuite cu hoteluri similare fara a afecta tariful.

Asigurarea medicala si asigurarea storno nu este obligatorie insa agentia va sfatuieste sa o procurati

 



Formalitati

 

La frontiera  este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu sunt obligatorii asigurarea medicala de calatorie si  asigurarea storno, insa, agentia va recomanda sa le aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

 



Clima

 

Insula se bucura de o clima mediteraneana cu ierni blande si veri revigorante.

AQUIS AGIOS GORDIS HOTEL 4****+

- aquis all inclusive-

www.aquisresorts.com

Aquidos Aquidos_2

Agios Gordis se bucură  de o aşezare superbă, deasupra mării, cu o vedere panoramică asupra plajei şi asupra mării cu ape albastre. Hotelul este înconjurat de pini, măslini şi chiparoşi care răspândesc un miros plăcut în atmosferă. O combinație perfectă de plajă dotată cu toate facilitățile şi un peisaj montan liniştit este o alegere ideală pentru familii şi cupluri in căutarea unei vacanțe romantice.

Camerele oferă o privelişte deosebită asupra Mării Ionice.

Locația: Hotelul se află situat deasupra plajei cu nisip, la 12km de aeroport, la 500 m de centrul statiunii Agios Gordis care ofera turistilor toata gama de facilităti de la  magazine, baruri, restaurante şi taverne.

Facilități camere: camerele sunt complet renovate dotate cu  televizor LCD cu satelit,  telefon direct, internet wi-fi (gratuit), mini frigider, uscător de păr, balcon, grup sanitar propriu cu duş sau cadă, aer condiționat individual inclus în tarif, seif (contra cost).

Activități: wellnes club (masaj, saună, jacuzzi, tratamente faciale), centru fitness, tenis de masă, sală de jocuri, animație, coafor.

Piscină: piscină exterioară, pool bar, sezlonguri şi umbrele gratis la piscină si pe plaja privata.

Mese: Sistem Aquis All inclusive, mese si băuturi pe toata durata zilei conform programului hotelului.

Alte facilitati: receptie, exchange, spalatorie, serviciu de desteptare, rent-a-car, acces internet, mini market, servicii medicale.

CAMERE CU VEDERE LA MARE!!!

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 23%  aplicată, până la 15.03

03.06, 10.06, 23.09

675 €

520 €

17.06, 16.09

695 €

535 €

09.09

707 €

544 €

24.06, 01.07

727 €

560 €

08.07, 02.09

750 €

578 €

26.08

790 €

608 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

830 €

639 €

Reducere cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

30 €/pers

Supliment SGL

380 €

Hotelul nu acceptă copii mai mici de 18 ani

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

AQUIS SANDY BEACH RESORT 4****+

-aquis all inclusive-

www.aquisresorts.com

 

REDUCERE

De până la  20% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Sandy_beach Sandy_beach_2

Complexul hotelier se situează pe una dintre cele mai largi şi frumoase plaje de nisip de pe insulă. Printr-o plimbare scurtă se poate ajunge în centrul stațiunii unde se găsesc nenumarate baruri, taverne, magazine.

Locația: Hotelul este situat la 30 m de plaja cu nisip din St. Georgios S-V, la 22 km de aeroport și Corfu Town. Aquis Sandy Beach Resort este hotelul ideal pentru cupluri şi familiile care doresc o vacanță relaxantă şi odihnitoare dar şi cu distracție şi animație.

Facilități hotel: Hotelul are 562 camere recent renovate, internet wireless, laptop (de inchiriat), spălatorie, serviciu de trezire,  baby-sitting, cameră pentru bagaje, rent a car, doctor la cerere (24 h), minimarket, magazin de suveniruri, 2 piscine exterioare, piscină pentru copii, loc de joacă şi club pentru copii (4-12 ani), teatru în aer liber, animație, 2 terenuri de tenis,  sală de gimnastică complet echipată, biliard, sezlonguri şi umbrele gratuite la piscină (la plajă se plătesc), prosoape (piscină/plajă - depozit).

Facilități camere: aer condiționat individual, TV satelit, telefon, mini frigider, seif (contra-cost), baie cu cadă şi uscător de păr, balcon/ terasă cu mobilier.

Mese: Sistem Aquis  All Inclusive (toate mesele stil buffet) în restaurant principal, restaurant a la carte cu specific mediteranean (pentru oaspetii hotelului o cină pe saptămână inclusă).

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 20%

aplicată, până la 01.03

23.09

560

448 €

03.06, 10.06

580

464 €

17.06, 24.06, 09.09, 16.09

680

544 €

01.07, 08.07, 02.09

720

576 €

26.08

760

608 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

795

636 €

Reducere cazare în cameră DBL cu  pat suplimentar

30 €/pers

Supliment SGL

330 €

Reducere al 2-lea copil 2-13.99 ani cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

140 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plătește 140 € transportul + taxe aeroport.

 

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

HOTEL AKROTIRI 4****

-demipensiune-

www.akrotiri-beach.com

REDUCERE

De până la  15% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Akrotiri Akrotiri_2

Hotelul se bucură de una dintre cele mai incredibile locații din Corfu. Construit pe o peninsulă, toți oaspeții hotelului sunt privilegiați cu o panoramă asupra tărmului stâncos şi a Mării Ionice care taie respirația. De o parte şi de alta a  hotelului sunt aşezate două plaje de pietricele combinate cu nisip, plaja Agia Triada şi Plaja Rocky Beach, ideală pentru înot şi agreată de iubitorii de natură.

Toate camerele hotelului au vedere la mare!!

Locația: Hotelul se află situat in Paleokastritsa, la 20 m de plajă, la 22 Km de Corfu Town, capitala Insulei, la 23Km de aeroport, 200 m de centru scuba-diving, taverne, restaurante, magazine şi baruri la cateva minute de mers pe jos.

Facilități camere: Toate camerele  au bai spatioase, TV-satelit, radio, telefon, frigider, balcon, uscător de păr, aer condiționat inclus în tarif precum şi verande cu vedere la mare.

Activități: tenis de camp, tenis de masă, închiriere biciclete, centru de diving (200m), sporturi de apă pe plajă.

Piscina: 2 piscine, pool bar, snack bar, şezlonguri şi umbreluțe la piscină şi pe plajă.

Masa: mic-dejun în sistem bufet suedez, cină în sistem meniu cu 3 tipuri la alegere, specialități greceşti şi internaționale.

Divertisment: lobby cu salon Tv, seri de dans grecesc şi muzică grecească au loc de două ori pe săptămână.

Pentru familii: piscină pentru copii, loc de joacă în aer liber.

Alte facilități: beach bar, terasă, cocktail bar, room service, recepție, seif, exchange, serviciu rent-a car, parcare, magazin de suveniruri.                                  CAMERE CU VEDERE LA MARE!!!

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 15% aplicată, până la 01.03

03.06, 10.06

519

441 €

23.09

539

458 €

17.06, 16.09

559

475 €

24.06, 01.07, 08.07, 02.09, 09.09

579

492 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

587

499 €

Reducere cazare in camera DBL cu  pat suplimentar

20 €

Supliment SGL

260 €

Reducere un copil 4-12.99 ani la cazare in camera DBL cu pat suplimentar

100 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-3.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

HOTEL MESSONGHI BEACH 3***+

-all inclusive-

www.messonghibeach.gr/

REDUCERE

De pana la  25% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

MesonghyMesonghy_2

Locația: Complexul este situat între stațiunile Moraitika şi Messonghi, la Marea Ionică (22 km la sud de Corfu Town şi 20 km de aeroport).

Facilitățile camerelor: Cazarea se va efectua numai în camere deluxe. Toate camerele sunt dotate cu baie cu duş/WC, uscător de păr, balcon sau terasă, telefon, radio, TV, aer condiționat, fridider, seif (contra cost).

Facilități hotel: acesta dispune de 4 restaurante, baruri și cafenele, piscine exterioare, magazine de suveniruri, sală internet, sală conferință, posibilitate practicare sporturi, sală fitness.

Facilitati pentru copii: piscină pentru copii și loc de joacă în aer liber.

Sport și agrement: Sală de jocuri, volei, basket, fotbal, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă, darts, iar contra-cost puteți practica tenis de câmp, banana rides, canoe, water schi și alte sporturi nautice motorizate, program de animație în fiecare seară, discotecă.

 

 

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 25% aplicată, până la 20.02

03.06, 10.06, 16.09, 23.09

479 €

359 €

17.06, 09.09

519 €

389 €

24.06, 01.07

530 €

398 €

02.09

539 €

404 €

08.07

549 €

412 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08

590 €

443 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar

20 €

Supliment SGL

240 €

Reducere al 2-lea copil 2-13.99 ani cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

100 €

Copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Primul copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport.

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

 

 

HOTEL BELVEDERE 3***

- all inclusive-

www.belvedere-corfu.gr

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Belvedere Belvedere_2


Localizare hotelul este situat în stațiunea Agios Ioannis, aflată în partea sudică a stațiunii Benitses și oferă o priveliște superbă asupra mării, muntelui. Este situat la 16 km distanță față de capitala insulei și la 17 km față de aeroport.

Facilități hotel: hotelul Belvedere dispune de 170 camere, ce au fost renovate în 2011, restaurant principal, salon TV, parcare (gratuit).

Facilitati camere: majoritatea camerelor au vedere la mare, piscină sau la munte si sunt dotate cu AC (contra cost), TV satelit, minifrigider.

Piscină: hotelul dispune de o piscină cu apă sărată – șezlonguri și umbrele gratuit.

Plajă: hotelul dispune de plajă privată, situată vizavi de hotel, cu șezlonguri și umbrele gratuit.

Sport și agrement:  sporturi nautice, scufundări, serviciu de închirieri biciclete  - sunt contra cost.

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 20.02

03.06

485 €

340 €

10.06, 17.06, 16.09, 23.09

499 €

349 €

24.06, 01.07, 08.07, 09.09

539 €

377 €

15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08, 26.08, 02.09

570 €

399 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar

10 €

Supliment SGL

180 €

Reducere al 2-lea copil 2-13.99 ani cazare în cameră DBL cu pat suplimentar

 

50 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-13.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport.

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

HOTEL JASON 3***

-mic dejun-

www.jasonhotel.gr/home.htm

REDUCERE

De pana la 30% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Jason_3 Jason_3_2


Locația: Hotelul se află in stațiunea Ipsos, la 400 m de plajă şi de centrul stațiunii. Construit pe o colina, hotelul ofera o  privelişte minunată asupra golfului.

Facilitățile hotelului: piscina exterioară, piscină pentru copii, recepție 24 h,  exchange, rent a car, doctor la cerere (24h), snack bar, bar la piscină, lounge bar cu TV şi terasă, biliard, parcare.

Facilitățile camerelor: Hotelul are 71 de camere recent renovate. Toate camerele au aer condiționat (contra-cost, 4 euro/zi), incălzire centrală, seif (contra-cost), mini frigider, TV satelit, baie cu duş. Fiecare cameră are balcon cu vedere spre munte, piscina sau mare.

Masa: mic dejun bufet continental.

 

Plecări

STANDARD

FIRST  MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 20.02

03.06, 23.09

284 €

199 €

10.06

299 €

209 €

17.06, 09.09, 16.09

339 €

237 €

24.06, 02.09

369 €

258 €

01.07, 08.07, 15.07, 26.08

379 €

265 €

22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

399 €

279 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar

5 €

Supliment SGL

90 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport.

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

NOUFARO APARTMENTS PALEOKASTRITSA

-self catering- 

REDUCERE

De până la 30% la pachet

Ofertă limitată până la epuizarea locurilor

Noufaru Noufaru_2

 

Apartamentele sunt situate în Paleokastritsa, una dintre cele mai pitorești zone ale insulei, locul din care se pot admira priveliști spectaculoase.

Localizare: se află la 22 km de Corfu Town, capitala insulei, la 23 km distanță de aeroport și la 150 m distanță față de plajă

Facilități hotel: dispune de grădină si de terasă.

Facilități camere: camerele dispun de grup sanitar propriu, chicinetă utilată complet, frigider, AC (contra cost), uscător de păr.

 

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 25.03

03.06, 23.09

284 €

199 €

10.06, 16.09

319 €

223 €

17.06, 09.09

329 €

230 €

24.06, 01.07, 26.08, 02.09

339 €

237 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

350 €

245 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar

10 €

Supliment SGL

60 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport.

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

APARTMENTS MACEDONIA – CANAL DAMOUR

-self catering- 

Apartments_macedonia Apartments_macedonia_2

Aceste studiouri sunt situate în Sidari, fără îndoială cea mai populară stațiune turistică de pe această insulă, în principal datorită faimosului Canal D’Amour, o plajă extrem de frumoasă, aici îmbinându-se armonios stânci sculptate și marea albastră, toate creând un cadru unic și exotic.

Localizare: se află la 34 km distanță de Corfu Town, la 500 m față de centrul stațiunii și la 300 m distanță față de plajă.

Facilităși hotel: dispune de o grădină foarte frumoasă, piscină, parcare (gratuit), rent a car

Facilități camere: camerele dispun de grup sanitar propriu, chicinetă utilată complet, frigider, AC (contra cost), uscător de păr.

 

 

Plecări

STANDARD

FIRST

MINUTE

Loc în DBL

Loc în DBL cu REDUCERE 30% aplicată, până la 25.03

03.06, 23.09

284 €

199 €

10.06, 16.09

319 €

223 €

17.06, 09.09

329 €

230 €

24.06, 01.07, 26.08, 02.09

339 €

237 €

08.07, 15.07, 22.07, 29.07, 05.08, 12.08, 19.08

350 €

245 €

Reducere cazare in camera DBL cu pat suplimentar

10 €

Supliment SGL

60 €

Un copil 0-1.99 ani GRATUIT;

Un copil 2-11.99 ani plateste 140 € transportul + taxe aeroport.

 

*Reducerile sunt valabile pentru plata unui avans de 50%  la înscriere si restul de plata la expirarea termenului ofertei. Rezervările făcute în perioada de first/ early booking nu permit modificări de nume sau anulări. Reducerile se aplică doar la pachetul de bază, acestea nu se aplică la taxe sau suplimente.

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.