LACUL SARAT

Factori naturali de cură:

Lacu Sarat, 1,72 km patrati, adancimea maxima 1,5 m contine importante rezerve de namol sapropelic si apa minerala hipertonica continand compusi ai sulfului, clorului, sodiului, magneziului, bromului, mineralizare 70 - 84 g/litru.

Indicaţii terapeutice:

- Afectiuni reumatismale articulare degenerative (artroze ale membrelor, tulburari de sciatica ale coloanei vertebrale si ale membrelor inferioare, preartroze la hiperponderali si obezi)
- Afectiuni reumatismale articulare inflamatorii (poliartrita reumatoida, spondilita)
- Afectiuni reumatismale abarticulare
- Afectiuni posttraumatice
- Afectiuni neurologice periferice (pareze usoare si paralizii periferice ale membrelor, sciatica, nevrite, poliradiculonevrite, sechele dupa poliomielita, atrofiile muschiulare si mielita cronica)
- Afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, metrite, vaginite, cervicite cronice).

Tipuri de proceduri:

Laser, bai galvanice, kinetoterapie individuala si în grup, bai de sare la cada, bai de namol, impachetari generale cu namol, cataplasme cu namol, dus subacval, bai de lumina, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete, ultrascurte, magneto-diaflux, infrarosii, solux, ultraviolete, acupunctura, iono-galvanizari, aerosoli, masaj, gimnastica medicala, bazin kinetoterapie.

Amplasament geografic:

Lacu – Sarat este o cochetă staţiune balneară, situată în Câmpia Brăilei, la numai 5,5 km de oraşul Brăila, de care se leagă printr-o linie permanentă de tramvai construită încă din anul 1900 şi autobuz.
Deşi aflată în plină câmpie, pe malul lacului al cărui nume îl poartă, staţiunea este înconjurată de 70 ha de pădure, care atenuează climatul de stepă şi constituie un plăcut loc de recreere.

Acces:

feroviare-garile Lacul Sarat sau Braila pe linia Bucuresti-Faurei-Galati, rutiere-DN 2 de la Buzau sau de la Galati, DN 21 de la Slobozia, DN 22 de la Rm. Sarat. O linie de tramvai face legatura între Lacul Sarat si Braila.

Statiunea este legata prin linii de tramvai si autobuz de municipiul Braila, de unde se poate pleca in excursii cu vaporul pe Dunare, catre Delta Dunarii si Marea Neagra.

HOTEL LACUL SARAT**

Hotel_Lacul_Sarat
Capacitate:
134 camere

Dotari:

Parcare, restaurant, bar.

Camere cu baie, televizor, telefon...

Licenta Numarul: 1604 din 26.03.2019

[Valid RSS]

Copyright © 2011 NC Travel. Toate drepturile rezervate.